Restaurang

 

Restaurang Kaknästornet på Djurgården i Stockholm 

Ta en liten paus från storstadslivet och betrakta Stockholm på avstånd för en stund. I Kaknästornets restaurang 134 meter över Djurgården kan ni njuta av vår noggrant komponerade lunch meny, Á la Carte meny eller brunchbuffé. Njut av god mat och trevligt sällskap med en vacker vy över en av världens vackraste huvudstäder.

Restaurangen är belägen på våning 28, 134 meter ovan jord med plats för upp till 130 gäster. Vi serverar lunch, brunch, Á la Carte och festmiddagar. Boka gärna bord i förväg för att slippa betala hissavgiften och fullbokat.

Klicka HÄR för att ta en 360 graders rundtur i restaurangen. 

Julbord och Nyårssupé i Stockholms högst belägna restaurang

Fira in julen med kollegorna eller skåla in det nya året i Stockholms högst belägna restaurang. Vårt traditionella julbord serveras mellan den 24 November och 23 December och på nyårsafton erbjuder vi en magnifik nyårssupé. Kontakta oss för bokning av bord och för att undvika hiss-avgiften och fullbokat.

För att läsa mer om vårat julbord klicka här

För att läsa mer om vår nyårssupé klicka här

Restaurangens öppettider

Du kan enkel boka bord online för sällskap upp till 10 personer.  För större sällskap, vänligen kontakta oss för arrangemang på telefon 08-667 21 80 eller maila oss till kontakt@kaknastornet.se