Lunch

sl-rest_020b

 

Njut av dagens lunch med utsikt över Stockholm

Lunchen är en oas mitt på dagen. Ta vara på tiden genom att ge kroppen kraft för eftermiddagen.
Ta tillfället i akt för att vila eller passa på att hålla en avslappnad affärslunch.

Atmosfären i Kaknästornets restaurang öppnar upp för avkoppling och diskussion samtidigt som ni kan njuta av en fantastisk vy av Stockholm. Här kan du ta del av vad vi erbjuder som Dagens lunch under den kommande veckan!

Besöker du oss ofta? I restaurangen säljs lunchhäften, 11 luncher för 1250:- (en lunch gratis)

Boka bord för att undvika hissavgiften!

 

Dagens lunch V38  125:-

Inkl. sallad, bröd, bordsvatten och kaffe/te

 

Onsdag 19/9

Lammfärsbiffar fyllda med fetaost serveras med örtrostade grönsaker och rostad paprikasås

Ugnsbakad sejfilé med rostad matvetesallad, inlagda tomater och limeyoghurt

Torsdag 20/9

Helstekt kotlettrad med rostad broccoli, picklad rödlök och rökt chiliaioli

Rödspätta Grenoble med kapris, rödbetor och brynt smör

Fredag 21/9

Viltfärsbiffar med karljohansvampsås, rårörda tranbär och potatismos

Torsk brynt med brynt smör, dillkokt potatis, pepparrot och gröna ärtor

 

Veckans vegetariska

Rostad matvetesallad med broccoli, inlagda tomater, ruccola och limeyoghurt

 Veckans soppa

Skaldjurssoppa toppad med handskalade räkor och fänkålscrudité

 

Alltid på Kaknäs under lunchen

Toast Skagen (förrätt) 125:-

Black Angus Biff med grönpepparsås och rostad potatis 250:-

Tornets högrevsburgare med bacon och ost 185:-

Halstrad lax med rostad potatis och champagnesås 195:-

Sorbet med bär 75:-

Glass med varma hjortron 75:-

 

Barnmeny

Pannkakor med sylt och grädde 75:-

Hamburgertallrik 75:-

Ryggbiff med pommes och dragonsmör 95:-

 

V39 

Måndag 24/9

Örtbakad kyckling med rökt chiliaioli, friterad potatis och brända tomater

Fänkålsbakad sej med stuvad purjolök, broccoli och potatis

Tisdag 25/9

Pasta Bolognese på långkokt högrev serveras med ruccola och parmesan

Örtbakad kolja med rotselleripuré, citronsås och Parma chips

Onsdag 26/9

Gulaschgryta toppad med rostad paprika och gräddfil

Panerad rödspätta med kaprismajonnäs, syrad fänkålssallad, ärtor och dillkokt potatis

Torsdag 27/9

Helstekt kotlettrad med champinjonsås, rotselleripuré och pressgurka

Pocherad sej med spenatsås, kokt ägg och gravad lax

Fredag 28/9

Honungsgriljerad fläsksida med rostad vitlökspuré, inlagd rödlök och rödvinsreduktion

Torskfilé med hummersås, kräftstjärtar och hyvlad blekselleri

 

Veckans vegetariska

Quinoasallad med fetaost och soltorkad tomat

Veckans soppa

Tomatsoppa toppad med ruccolakräm