Hyra Restaurang

executive_table03

Hyra Restaurang Kaknästornet i Stockholm 

Vår restaurang på våning 28, 134 meter upp går att abonnera/hyra för större sällskap om minst 80 personer. Vi tar emot sällskap upp till 130 personer. Är ni ett sällskap om färre än 80 personer går det såklart jätte bra att boka bord. Man sitter då med andra gäster i lokalen. Samtliga gäster sitter vid panoramafönster med utsikt över Stockholm.

Ett mycket populär upplägg för kvällen här hos oss är att börja med en fördrink och mingel i vår skybar, våning 30. Därefter gå ner till restaurangen, för att avnjuta en god middag. När man känner sig mätt och belåten är man välkommen upp till skybaren igen för eftermingel/fest.

Vid abonnering tillkommer lokalhyra. Priset är beroende på antalet gäster och under vilka tider man önskar hyra. Skybaren kan som längst abonneras till 03.00.

För att ta en titt på restaurangen klicka här

För att ta en titt på skybaren klicka här 

Menyn vi erbjuder större sällskap är ett sammansatt middagspaket med val av en 2-3 rätters. Menyvalen ska meddelas senast 5 arbetsdagar innan. Allergier och andra mattavvikelser måste också meddelas innan. Menyn varierar efter säsong. Kontakta oss för att få veta innehållet.

För information angående arrangemang och bokning är ni välkomna att kontakta oss på telefon 08-667 21 80 eller maila oss till kontakt@kaknastornet.se