Festlokal

Arrangera en fest, hyr en festlokal i Stockholm

 

Arrangera fest och event i Kaknästornet

Bjud in till fest i Stockholms högst belägna festlokal. Ta med era närmaste på en fantastisk kväll 155 meter över Stockholm. Hyr vår festlokal och ge kvällen goda utsikter!

Kaknästornet hjälper er att arrangera lyckade tillställningar i vår populära Skybar/festlokal med plats för sällskap upp till 130 personer. Vi har allt som får dig att lyckas med företagseventet, bröllopsfesten eller den privata festen (Vi tar inte emot studentfester).

Skapa goda förutsättningar för DJ, tal och dans! När ni hyr vår festlokal får ni även tillgång till ett
trådlöst mikrofonsystem, stereoanläggning och trådlöst internet. Varför inte skapa en egen Spotify-lista som gästerna kan fylla på under kvällen?

Klicka HÄR för att ta en 360 graders rundtur i skybaren 

Arrangera middag i restaurangen 

Kombinera gärna din fest med en storstilad middag genom att hyra vår restaurang. Låt sällskapet njuta av god mat innan det är dags att flytta festen till vår Skybar. Det går givetvis utmärkt att även servera mingelmat, snittar eller småplock i festlokalen.

Välkomna att kontakta oss om ni önska hyra vår restaurang eller festlokal. Hör gärna av er via telefon 08-667 21 80 eller maila oss till kontakt@kaknastornet.se.