Bröllopslokaler

KTB002

Bröllopslokaler som ingen annan i Stockholm!

Vi har här i tornet två olika lokaler. En skybar på 155 meters höjd och en restaurang på 134 meters höjd. Skybaren används till förmingel/eftermingel. Här kan om önskas ett litet dansgolv arrangeras. Önskar man ta hit en artist/trubadur/komiker mm går det bra. Ni sköter själva kontakten. All utrustning måste tas med. Vi hjälper till på plats med utrymme och uppkoppling. I restaurangen serveras vår välkomponerade bröllopsmiddag med goda drycker. Man kan välja att använda sig av båda våningarna eller endast en av dem.

Olika upplägg för din bröllopsfest 

Ett populärt sätt att börja kvällen är i skybaren med mingel och fördrink. Samla ihop alla. Därefter går man ner två våningar till restaurangen för att avnjuta en välkomponerad bröllopsmeny med goda drycker. När man känner sig mätt och belåten återvänder man upp till skybaren för bröllopsfest. Skybaren stänger senast 03.00. Båda våningarna erbjuder såklart fantastisk utsikt över Stockholm.

Restaurangen kan bokas på två olika sätt. Antigen kan man abonnera, då tillkommer lokalhyra för sällskap mindre än 100 personer. Man kan också välja att boka bord i restaurangen. Ni sitter då tillsammans med andra gäster i lokalen. Ingen lokalhyra tillkommer. Samtliga gäster oavsett totalt antal kommer sitta med utsikt över Stockholm från 134 meters höjd vid stora panoramafönster. Vid bokning av bord får ni sitta så separat/avskilt som möjligt.

Vid abonnering av endast skybaren finns möjlighet för snacks, snittar och lättare mingelbuffé att förbeställa.

Vid abonnering av skybaren eller/och restaurangen finns musikanläggning och trådlös mikrofon för dem som vill göra sig hörda i tal och sång att låna. Ett populärt sätt är att sätta ihop sin egna Spotifylista som vi spelar under kvällen. I lokalhyran ingår entré/hissavgift och garderob för samtliga gäster. Hyran för restaurangen eller/och skybaren är helt beroende på veckodag, antalet gäster och under vilka tider ni önskar abonnera.

Ta gärna en 360 graders tur i restaurangen och skybaren. Stockholms högsta!

För ett se bröllopsmenyn klicka här

För frågor, för att komma förbi och titta på bröllopslokalerna eller boka, hör gärna av er via mejl till kontakt@kaknastornet.se eller ring 08-667 21 80.