Blogg

Sneak Peak: Den nya restaurangen

Posted on

Sol med vin och dukat bord Restaurangen på Kaknästornet öppnar igen den 1:a februari efter att ha genomgått en grundlig renovering under januari månad.

Att äta middag i Tornet har alltid varit en unik upplevelse. Här kan man uppleva stillheten och panoramat Stockholm samtidigt som man avnjuter smakerna från vår nyligen uppdaterade meny och vinlista i en inbjudande och ändå intim atmosfär.

På kvällen tänds ljusen och Kaknästornet blir en glittrande juvel i Stockholm’s skyline. Vår  restaurang ligger på 28:de våningen i stadens högsta torn och vi erbjuder en oförglömlig middagsupplevelse som verkligen inte är lik någon annan.

Glöm inte att boka bord till vår Grand Opening i början av nästa månad! Här får ni en liten tjuvtitt från renoveringen!

Boka bord restaurang kaknästornet

Vinglass, marmor och utsikt