Blogg

Speed Dating på Kaknästornet med Speedd8.se och Happy Pancake

Posted on

Speed Dating med speedd8.se och Happy Pancake

Över 90 singlar deltog i det första Speed Dating eventet som någonsin hållits på Kaknästornetunder helgen! Arrangörerna var Speedd8.se och Happy Pancake och eventet hölls i vår Sky Bar, där deltagarna kunde koppla av, mingla och avnjuta cocktails innan tidsuren ställdes in!

Dating kan vara en utmaning även under vanliga förhållanden, så vi ansträngde oss extra mycket för att gästerna skulle känna sig som hemma, med levande ljus och den uppmärksamma och samtidigt obemärkta service vår personal är kända för.

Omgivna av den vackra, sammanhängande utsikten över Stockholm, fick våra gäster avnjuta en specialkomponerad buffé som bestod av vackert kallskuret, färsk frukt, ett urval ostar och chokladkaka, allt sammansatt av vår kökschef, Johan Appelgren.

För att boka ditt eget event på Kaknästornet skriv till kontakt@kaknastornet.se eller ring 08-667 21 80.

Sebastian Kaknästornet Sky Bar

Buffe på Kaknästornet Speed Dating event.

Speedd8.se och Happy Pancake event