Lunch

sl-rest_020b

 

Njut av dagens lunch med utsikt över Stockholm

Lunchen är en oas mitt på dagen. Ta vara på tiden genom att ge kroppen kraft för eftermiddagen.
Ta tillfället i akt för att vila eller passa på att hålla en avslappnad affärslunch.

Atmosfären i Kaknästornets restaurang öppnar upp för avkoppling och diskussion samtidigt som ni kan njuta av en fantastisk vy av Stockholm. Här kan du ta del av vad vi erbjuder som Dagens lunch under den kommande veckan!

Besöker du oss ofta? I restaurangen säljs lunchhäften, 11 luncher för 1250:- (en lunch gratis)

Boka bord för att undvika hissavgiften!

 

Veckans lunch V33  125: –

Veckans kötträtt
Kycklinglår marinerade i cajunkryddor serveras med rostade rotfrukter, picklad rödlök och rökt aioli

Veckans fiskrätt
Laxpudding på gravad och rökt lax serveras med färskriven pepparrot, skirat smör och citron

Veckans vegetariska rätt
Vegetarisk böncurry med ris och myntayoghurt

Veckans sallad
Räksallad med Rhode islandsås och kokt ägg

 

Alltid på Kaknäs under lunchen

Toast Skagen (förrätt)                                                                     125:-

Ryggbiff med rödvinsås och rostad potatis                                    250:-

Tornets Högrevburgare med bacon & ost                                      185:-

Halstrad lax med rostad potatis och tomatvinägrett                     195:-

Sorbet med bär                                                                               75:-

Pannacotta med bär                                                                       75:-

 

Barnmeny

Pannkakor med sylt och grädde                                                     75:-

Hamburgertallrik                                                                             75:-

Ryggbiff med pommes och dragonsmör                                        95:-

 

Dagens lunch V34  125: –

Måndag 28/5
Lasagne gratinerad med ädelost serveras med marinerade oliver och ruccola
Gravad lax med dillstuvad potatis och rödbetor

Tisdag 29/5
Schnitzel med österrikisk potatissallad, ölsky och citron
Torsk med ägg och persiljesås

Onsdag 30/5
Klassisk kalops med kokt potatis och rödbetor
Panerad rödspätta med dillkokt potatis, gröna ärtor och remouladsås

Torsdag 31/5
Lättrökt köttfärslimpa fylld med cheddarost serveras med rostad vitlökspuré och skysås
Chilibakad sej serveras med tomatsås och grönsaksris

Fredag 1/6
Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor och lingon
Ingefärsrimmad kolja med wasabimajonäs och pak soi

Veckans sallad
Caesarsallad med kyckling, bacon och Parmesan

Veckans vegetariska
Parmesanbakad zucchini med Quinoasallad på soltorkade tomater och fetaost