Lunch

sl-rest_020b

 

Njut av dagens lunch med utsikt över Stockholm

Lunchen är en oas mitt på dagen. Ta vara på tiden genom att ge kroppen kraft för eftermiddagen.
Ta tillfället i akt för att vila eller passa på att hålla en avslappnad affärslunch.

Atmosfären i Kaknästornets restaurang öppnar upp för avkoppling och diskussion samtidigt som ni kan njuta av en fantastisk vy av Stockholm. Här kan du ta del av vad vi erbjuder som Dagens lunch under den kommande veckan!

Besöker du oss ofta? I restaurangen säljs lunchhäften, 11 luncher för 1250:- (en lunch gratis)

Boka bord för att undvika hissavgiften!

 

Dagens lunch 125:-/PP

Inkl. sallad, bröd & smör, bordsvatten och kaffe/te.  Serveras måndag – fredag 11.00-15.00.

V8

Måndag 19/2

Cajunbakad fläskkarré med örtbakad potatis samt chorizo och bönfrikassé

Stekt strömming med potatismos, skirat smör och rårörda lingon

Tisdag 20/2

Biffstroganoff toppad med västerbottenkräm och saltgurka

Heta musslor i buljong med pommes frites och aioli smaksatt med soya

Onsdag 21/2 

Shish-kebab med kardemummaris, vitlökssås och tomatsås

Fisk och skaldjurspasta toppad med ruccola och färskriven parmesan

Torsdag 22/2

Kyckling wok med stekt ris, grönsaker, cashewnötter och picklad chili

Fish and chips med tartarsås och ärtpuré

Fredag 23/2

Yakiniku med jasminris, rostade sesamfrön och kimchi

Asiatiska krabbkakor med söt chilisås, ris och pak choi

 

Veckans soppa

Tomatsoppa med risoni och vitlökskrutonger

Veckans vegetariska

Linscurry med ris toppad med myntayoghurt

 

Alltid på Kaknäs under lunchen

Toast Skagen 125:-

Black Angus Biff med rödvinsås och rostad potatis 250:-

Tornets Högrevburgare 185:-

Halstrad lax med rostad potatis och skaldjurssås 195:-

Sorbet med bär 75:-

Pannacotta med bär 75:-

 

Barnmeny

Pannkakor med sylt och grädde 75:-

Hamburgertallrik 75:-

Black Angus Biff med pommes och dragonsmör 95:-

 

V9

Måndag 26/2

Viltfärsbiff med svampsås, rostade rotfrukter och gulbetschips med rosmarinsalt

Vitvinspocherad kolja med citronsås, fänkålscrudite och potatis

Tisdag 27/2

Lasagne med mozzarella, tomatsås och ruccolacrème

Rimmad torsk med blåmusslor, musselveloute, ingefära och rostad blomkål

Onsdag 28/2 

Kålpudding med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon

Örtbakad sejfilé med kall örtsås, dillkokt potatis och handskalade räkor

Torsdag 1/3

Porchetta med rotselleripuré, syrlig rödvinsreduktion och gremolata

Fiskfärsbiffar med hummersås och potatispuré

Fredag 2/3

Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och rårörda lingon

Het fisk och skaldjursgryta med scampi, chorizo och grönsaksris

 

Veckans soppa

Pumpasoppa toppad med kräftstjärtar

Veckans vegetariska

Tomat och böngryta med grönsaksris