Lunch

sl-rest_020b

 

Njut av dagens lunch med utsikt över Stockholm

Lunchen är en oas mitt på dagen. Ta vara på tiden genom att ge kroppen kraft för eftermiddagen.
Ta tillfället i akt för att vila eller passa på att hålla en avslappnad affärslunch.

Atmosfären i Kaknästornets restaurang öppnar upp för avkoppling och diskussion samtidigt som ni
kan njuta av en fantastisk vy av Stockholm. Här kan du ta del av vad vi erbjuder som Dagens lunch
under den kommande veckan!

Besöker du oss ofta? I restaurangen säljs lunchhäften, 11 luncher för 1250:- (en lunch gratis)

Boka bord för att undvika hissavgiften!

 

Dagens lunch V42 125: –

11.00–15.00 Måndag–Fredag. Ink. sallad, smör, bröd, bordsvatten och kaffe/te 

 

Måndag 16/10

Kycklingcurry med jasminris och raita

Halstrad lax med pepparrotssås, dillkokt potatis och stekt broccoli

Tisdag 17/10

Kryddig lammfärsbiff med rostade grönsaker och tzatziki

Ugnsbakad sejfilé med rostade morötter, äppelsallad och citronsås

Onsdag 18/10

Klassiskt Dillkött på kalv med kokt potatis

Pocherad torsk med hackat ägg, brynt smör och pepparrot

Torsdag 19/10

Ärtsoppa med fläsk och nygräddade pannkakor

Rödspättarullader med sockerärtor och dragonsås

Fredag 20/10

BBQ Karré med coleslaw, vitlöksgrillad majskolv och rostad potatis

Rimmad kolja med soyamarinerade ägg, stekta nudlar och sesamdressing

 

Veckans vegetariska

Stekta nudlar med grönsaker och sesamdressing

 Veckans soppa

Spenatsoppa med halvt ägg

 

Alltid på Kaknäs under lunchen

Toast Skagen 135: –

Black Angus Biff med rödvinsås och rostad potatis 250:-

Tornets Hamburgare 185: –

Halstrad lax med rostad potatis och champagnesås 195: –

Glass med bär 75: –

Kladdkaka med vispad grädde 75: –

 

V43

Måndag 23/10

Laxpudding med skirat smör och citron

Baconlindad köttfärslimpa med persiljepotatis, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås

Tisdag 24/10

Kolja med blomkålskräm, fänkålschips och ingefära

Boeuf Bourguignon med rostad vitlökspuré

Onsdag 25/10

Smörstekt rödspätta på ben med kapris, brynt smör, champinjoner och rödbetor

Pasta Bolognese toppad med färskriven parmesanost och ruccolasallad

Torsdag 26/10

Cajunbakad torsk med rostad matvetesallad och grapefruktvinägrett

Lättrökt majskyckling med chorizo, bönris och timjansky

Fredag 27/10

Sejfilé med blåmusslor, musselsås, fänkålscrudite och dillkokt potatis

Confiterad Porchetta med örtrostade rotfrukter, picklad rödlök och cidersås

 

Veckans vegetariska

Saltbakad rotselleri med blomkålskräm, rödbetor, kapris och brynt smör

Veckans soppa

Svampsoppa med rökt sidfläsk