Höstmeny

Á la carte Meny, start 6 September 

Serveras Måndag – Torsdag 17.00 – 21.00, Fredag 17.00 – 22.00 och Lördagar 18.00-22.00

 

Förrätter 

Halstrade pilgrimsmusslor serveras med en höstsallad och hummervinägrett 165:-

Anklevertoast på smörstekt brioche toppad med syltade kantareller och rödlöksmarmelad 165:-

Chèvre Chaud med frisésallad och pinjenötter 125:-

 

Varmrätter 

Halstrad Röding med smörslungade gulbetor, champagnesås och friterad grönkål 275:-

Smörstekt Marulk med dillkokt potatis, murkelsås, knippmorot och handskalade räkor 295:-

Hjortytterfilé med rökt rotselleripuré, säsongens svamp. spenat och viltsky 285:-

Black Angus Biff med rostade kastanjer, broccoli, blomkål och rödvinsås 295:-

Högrevsburgare 200g med karamelliserad lök, tryffelaioli, rökt fläsk och pommes frites 205:-

Portabello burgare med karamelliserad lök, tryffelaioli och pommes frites 205:-

Rökt Rotselleripuré med friterad grönkål, jordärtskocka, rostade kastanjer, brynt smör och picklade kantareller 195:-

 

Desserter

Chokladbrownie med blåbärskompott och rostade hasselnötter 125:-

Smujdegspaj med äpplen toppad med vaniljkräm 105:-

Vaniljglass med varma hjortron 105:-

 

Barnmeny 

Köttbullar med kokt potatis 75:-

Hamburgertallrik 75:-

Pannkakor med sylt och grädde 75:-

 

Middagspaket för sällskap om minst 10 personer, klicka här!