Café/Skybar

binoculars_kaknastornet

Kaknästornets Café och Skybar – Stockholms bästa utsikt

Kom upp till Kaknästornets café och Skybar i Stockholm, 155 meter upp, för en kaffe, äta något lätt eller avnjut en fördrink innan maten. På Djurgårdens högst belägna punkt kan ni tillsammans blicka ut över Stockholm samtidigt som ni njuter av en god fika eller lättare matbit. Här serverar vi allt från kaffe, te och läsk till matiga mackor, sallader, räksmörgåsar och bakverk. Vi har också ett stort utbud av läskande drinkar att beställa från baren.

Lokalen för vårt Café och Skybar Stockholm fungerar utmärkt för allt från mingel och firmafest till bröllopsfest och födelsedagfirande. Varför inte avsluta arbetsdagen genom att arrangera en After Work hos oss!  Vi tar emot sällskap upp till 130 personer.

Med ett trådlöst mikrofonsystem, stereoanläggning och ett trådlöst internet kan man göra sig hörd i tal, musik och sång.

Café och Skybars Stockholms öppettider

Klicka HÄR för att ta en 360 graders rundtur i skybaren 

Förskolor och skolor är varmt välkomna hit. Vi tillåter inte ätande av medtagen matsäck. Det finns en jättefin lekpark med bänkar och grillplats precis bakom tornet. Vi tackar för att ni väljer att gå dit och äta.

För mer information om Stockholms högst belägna Café och Skybar är ni välkomna att kontakta oss på kontakt@kaknastornet.se eller 08-667 21 80.

 

skybar_002

sl_bar_002