Á la carte från 2 Maj

Serveras Måndag – Torsdag 17.00 – 21.00, Fredag 17.00 – 22.00 och Lördagar 18.00-22.00

Förrätter 

Löjromstoast med klassiska tillbehör 165:-

Råbiff med rödbetor, kapris, äggula och senap 155:-

Chevré Chaud gratinerad getost med rödbetor, pinjenötter och frisésallad 125:-

Varmrätter

Hällstekt röding med säsongens primörer, picklade kantareller och buerre blanc 275.-

Rimmad torskrygg med brynt smör, ägg, handskalade räkor, pepparrot och färsk potatis 295:-

Iberico ”pork chop” honungsgriljerad med korv, rostad tomatsallad, färskpotatis och tomatvinägrett 275:-

Black Angus Biff med rödvinsås, ört/pepparotssmör och pomme neuf 295:-

Högrevsburgare/Vegetarisk burgare med karameliserad lök, tryffel aioli och sötpotatis pommes 205:-

Säsongens primörer med picklade kantareller, rostad tomatsallad, tomatvinägrett och halloumi 195:-

Desserter

Crème Brûlée 135:-

Vaniljglass med färska jordgubbar 105:-

2 sorters sorbet 95:-

Barnmeny

Köttbullar med potatispuré 75:-

Hamburgetallrik 75:-

Pannkakor med sylt och grädde 75:-