Blogg

Internations på Kaknästornet

Posted on

Internations på Kaknästornet

Internations är ett digitalt nätverk för globetrotters som vill känna sig hemma oavsätt var de befinner sig i världen. Genom deras online samhälle, kan man hitta lokala evenemang och umgås med expatrioter i nästan vilken stad som helst och knyta kontakter med professionella från hela världen.

Evenemang

Den 15 februari klockan 18.00 kommer dem att hålla sitt första evenemang på Kaknästornet. Det kommer att äga rum i vår Skybar, och anordnas av deras ambassadörer i Stockholm,  Alina de Santa Isabel och Irina Liu.

Anmäl dig till Internations Mingel

Om du har lust att träffa och nätverka med andra professionella från hela världen, är du välkommen till Internations evenemang på Kaknästornet. Gör så här:

  1. Besök deras hermsida.
  2. Öppna ett konto.
  3. Anmäl dig.