Blogg

Kaknästornet i Enterprise Magazine

Posted on

Kärlek bland molnen Enterprise Magazine

Vi pratade om kärlek i tornet i sammanhang med förra helgens Speed Dating, men kärlek är ett genomgående tema i allt vad vi gör här. I en utmärkt artikel i Enterprise Magazine beskriver vår VD Johnny Askervall och platschefen Rich Martinez just det konceptet som “Kärlek bland molnen”.

“Få platser kan erbjuda sina gäster en så annorlunda upplevelse som Kaknästornet i Stockholm. Här får gästerna inte bara god mat och dryck utan även en helt fantastisk utsikt över den vackra huvudstaden.

Efter fyra års byggande stod Kaknästornet klart 1967. Dåvarande kommunikationsministern Olof Palme invigde det 155 meter höga tornet som sedan dess varit ett av Stockholms kanske mest kända landmärken. I dag drivs verksamheten av Johnny Askervall och Rich Martinez. Duon har ett tydligt budskap med sin verksamhet – det ska vara kärlek i tornet.”

Här kan du läsa resten!